Asia-Pacific

Check out this week's top Asia-Pacific news on the Asia Pacific Headline page.
  

Follow RoF

For all the breaking news, follow RoF on Twitter and Facebook

         
   
  

My Profile

Check all your messages, update your blog, change your account details,  find friends and much more on the My Profile section.
  

Regional Firms

Thinking of moving out of the City? Regional Inside Info gives you the lowdown on firms in Birmingham, Bristol, Manchester and Leeds.
  

Main Discussion

Trump fan
Rate it
0
Report as offensive
Elphi
Posted - 20 March 2017 13:50
Emrat e qyteteve shqiptare rrugë pasi presidenti amerikan Donald Trump

Donald Trump J Boulevard u përurua nga Kamza Kryetari i Bashkisë, Xhelal Mziu të dielën. Nëntorin e kaluar, Mziu bëri një lëvizje të veçantë, duke deklaruar Trump për të qenë një “qytetar nderi” i Kamzës dhe duke e quajtur atë një “modeli revolucionar i rendit të ri demokratik, një ekspert në ekonomi, një negociator politikës […]

Albania recognises Trump as a leader for modern times, makes him an honorary citizen and names a street after him