Follow RoF

For all the breaking news, follow RoF on Twitter and Facebook

         
   
  

Asia-Pacific

Check out this week's top Asia-Pacific news on the Asia Pacific Headline page.
  
  

Main Discussion

Trump fan
Rate it
0
Report as offensive
Elphi
Posted - 20 March 2017 13:50
Emrat e qyteteve shqiptare rrugë pasi presidenti amerikan Donald Trump

Donald Trump J Boulevard u përurua nga Kamza Kryetari i Bashkisë, Xhelal Mziu të dielën. Nëntorin e kaluar, Mziu bëri një lëvizje të veçantë, duke deklaruar Trump për të qenë një “qytetar nderi” i Kamzës dhe duke e quajtur atë një “modeli revolucionar i rendit të ri demokratik, një ekspert në ekonomi, një negociator politikës […]

Albania recognises Trump as a leader for modern times, makes him an honorary citizen and names a street after him